Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi

Müdürlüğümüz bünyesinde yer alan Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezimizde ilçe sınırlarımız dahilindeki sahipsiz sokak hayvanlarının rehabilitasyonu (aşılama, kısırlaştırma, işaretleme, kayıt ve sahiplendirme) ve zoonoz hastalıklarla (Hayvanlardan hayvanlara ve insanlara geçen hastalıklar) mücadele kapsamında tüm sahipsiz hayvanlara muayene, teşhis, tedavi, aşılama, ameliyat, kayıt, mikroçiplendirme gibi hizmetler yapılmaktadır. Sahipli hayvanlara yönelik ilgili yasa ve yönetmelikler gereğince herhangi bir veteriner sağlık hizmeti verilmemektedir.

Merkezimizde;

2 adet kedi, 2 adet köpek olmak üzere 4 adet tam teşekküllü muayene odaları,

1 adet kedi, 1 adet köpek olmak üzere 2 adet yoğun bakım üniteli acil müdahale odası,

1 adet ultrasonografi odası,

3 adet tam teşekküllü ameliyathane,

40 kafesli kedi operasyon sonrası rehabilitasyon ve tedavi odası,

10 kafesli köpek operasyon sonrası rehabilitasyon ve tedavi merkezi,

Osteosentez (kırık) operasyon seti,

1 adet modifiye edilmiş hasta hayvan nakil aracı,

Diş ünitesi, hemogram ve biyokimya laboratuar hizmeti ile 4 Adet Veteriner Hekim, 1 Adet Veteriner Teknikeri, 4 Adet Hayvan Bakımı ve Yardımcı Personeli, 2 Adet Kayıt Elemanı, 2 Adet Temizlik Personeli ve 1 adet şoför olmak üzere toplam 14 personel ile hizmet vermektedir.

Adres: Merdivenköy Mah. Merdivenköy Cad. No:22/1 Kadıköy-İST.
Ayrıntılı Bilgi için Tel : 0 216 629 85 35-36

ÖNEMLİ DUYURU:

-Randevu sistemi her pazartesi 09:15 de aktif olacaktır.

- Randevular pazartesiden pazartesiye alınabilecektir. (pazartesiden sonraki 5 günü  kapsayacaktır. Hafta sonu hariç)

- Alınan randevular Merdivenköy Mahallesinde bulunan "Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezimiz" için geçerlidir.

Sayfayı Paylaş
Kapat