Defne Park Sömestr Tatili Atölyeleri 21 Ocak - 05 Şubat

28 Ocak 13.00/ Defne park Çocuk Kütüphanesi (Drama atölyesi)   7-9 Yaş

28 Ocak 14.00/ Defne park Çocuk kütüphanesi (Drama atölyesi)   10-12 Yaş

Eğitmen: Elvan Ezgi Keskin Can

Çocuklarla birlikte kendi masalımızı Yazıyoruz ve yazdığımız masalın kahramanlarından biri oluyoruz..

Kotenjan 10 kişi ile sınırlı olup, atölye tarihinden beş gün öncesi itibarıyla kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

MASAL DİNLİYORUM

22 Ocak 13.00/ Defne park Çocuk kütüphanesi (Masal Okuma) 4-6 Yaş

29 Ocak 13.00/ Defne park Çocuk kütüphanesi (Masal Okuma) 4-6yaş

Eğitmen: Çiğdem Halis

Seçtiğimiz bir çocuk kitabını okuyup üzerine sorular sorup, düşünüp eğleneceğiz.

Kotenjan 15 kişi ile sınırlı olup, atölye tarihinden beş gün öncesi itibarıyla kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

KÜTÜPHANEMİ TANIYORUM VE ÇİZİYORUM

22 Ocak 14.00/ Defne Park Çocuk Kütüphanesi(Resim Atölyesi) 4-6 Yaş

29 Ocak 14.00/ Defne Park Çocuk Kütüphanesi(Resim Atölyesi) 4-6 Yaş

Eğitmen: Yusuf Karaman

Çocuklar ile Kütüphane arasındaki bağı erken yaşta kurmak ve özgün tasarımını gerçekleştirmesi amaçlanmaktadır. Kütüphane kullanım kültürünü kavrayan çocukların bunu kendi tasarımlarıyla anlatması ve boyama çalışması yaparak kendi hikaye kitaplarını oluşturmaları istenmektedir.

KARİKATÜR ATÖLYESİ

Kadıköy Belediyesi

03-04-05 Şubat 12.00 / Defne Park Çocuk Kütüphanesi (Çok Amaçlı Resim Atölyesi) 9-12 Yaş

03-04-05 Şubat 15.00 / Defne Park Çocuk Kütüphanesi (Çok Amaçlı Resim Atölyesi) 7-10 Yaş

Eğitmen: Karikatürevi Eğitmenleri

Karikatür Evi Eğitmenlerinin Karikatür,Çizgi Roman,İllüstrasyon,manga,çizgi film,animasyon üzerine çocuklarla sohbeti ardından Karikatürümüzü Üretiyoruz.Bol çizimli ve mizah dolu atölyelerde bir araya geliyoruz.

Sayfayı Paylaş
Kapat