Kadıköy Belediyesi Yeni Yıla Buzfest ile Girdi

Kadıköy Belediyesi, 2020’ye Kalamış Parkı’nda düzenlenen Buzfest ile girdi. Buz pisti, kayma yolu gibi eğlencelerin ve konserlerin düzenlendiği Buzfest 2 Şubat'a kadar sürecek.​

Kadıköy Belediyesi Kalamış Parkı, 31 Aralık - 2 Şubat tarihleri arasında, özel bir teknoloji kullanılarak, geçici olarak hazırlanan buz pistine ev sahipliği yapıyor. 4 yaş üstü her yaştan kullanıcıya açık olan pistte, 30 dakika süre ile buz pateni kayılabiliyor. Daha önce buz pateni yapmamış kişiler de alanda bulunan eğitmenler tarafından verilecek kısa bir eğitimin ardından kayabilecek. Yoğun talebi dengelemek amacıyla 10 TL tutarında sembolik bir ücretin alındığı festivalde, buz pistine gelenlere ücretsiz olarak kask, paten ve dizlik temin ediliyor.

Kalamış Parkı’ndaki 400 metrekare alan üzerine kurulan sistem, su ve elektrik kullanımının çok az olmasından dolayı çevre dostu olarak nitelendiriliyor. Ses ve ışık sistemleri ile renklenecek Kalamış Parkı’nda aileler de çocuklarını tribünden izleyebilir.

Buzfest hafta içi 12:00-21:00, hafta sonu 11:00-22:00 saatleri arasında açık olacak.

Sayfayı Paylaş
Kapat