Belediye Bahçesinde Şenlik Var!

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Kadıköy Belediyesi bu yıl bahçesini de çocuklara açıyor.

1 Eylül Dünya Barış gününde bahçesini çocuklara açan Kadıköy Belediyesi şimdi de 23 Nisan etkinlikleri kapsamında bahçesini açıyor. Çocuklar 10 Nisan Pazar günü saat 14:00-17:00 arası belediye bahçesinde diledikleri gibi oynayacak.

Belediye bahçesinde gerçekleşecek “Sokak Oyunları” şenliğinde çocuklar Twister, Seksek, Mendil Kapmaca, Aç Kapıyı Bezirgan Başı, Yakar Top İp Atlama, Ebeleme Oyunu, Çivili Futbol, Al Satarım Bal Satarım gibi geleneksel oyunları oynayacak.

Belediye bahçesinde diledikleri gibi oynayacak çocuklara acıkınca meyve, kek, su, şeker gibi minik ikramlar yapılacak.  Şenlikte sadece çocuklar değil unutulmaya yüz tutan oyunları oynamak yada öğretmek isteyen yetişkinler de davetli.  

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul öncesi öğretmenliği Anabilim dalı ve öğrencileri işbirliği ile yapılan Sokak Oyunları Şenliği 17 Nisan Pazar günü Sahrayıcedit Mahallesi 23 Nisan Parkı’nda 24 Nisan Pazar günü ise Rasimpaşa Mahallesi, Duatepe Sokak ve Hasanpaşa Mahallesi Yeni Duygu Sokak’da devam edecek. 

Fotoğraf Galerisi

Sayfayı Paylaş
Kapat

Mesut Kösedağı

Kadıköy Belediye Başkanı