Üniversite sınavlarına hazırlık ve Akademik kurs kayıtlarımız başladı

İlçemiz Kadıköy, gerek akademik, gerekse kültür ve sanat eğitimleri alanında ülkemiz içinde önemli bir yere sahiptir. Kadıköylü çocuk ve gençlerimiz ilçemizin seçkin okullarında kaliteli bir eğitim alarak hayata hazırlanmaktadır. Belediyemiz de İlçemiz okullarında okuyan ve ilçemizde ikamet eden öğrencilerimiz için akademik, sanatsal, kültürel ve kişisel gelişim eğitimleri vermek üzere, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde GENÇLİK VE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZLERİ açmış ve buralarda çocuk ve gençlerimizin eğitimlerini her alanda desteklemektedir. Bu merkezlerden birisi olan 19 MAYIS GENÇLİK VE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİMİZ, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içinde ilköğretim ve orta öğretim öğrencilerine yönelik “örgün eğitime destek kursları”, “yabancı dil kursları”, “sanat kursları”, “kişisel gelişim kursları” ve mezunlara yönelik “üniversite hazırlık kursları” bir diğer merkezimiz olan KUŞDİLİ GENÇLİK VE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİMİZ ilköğretim ve orta öğretim öğrencilerine yönelik “örgün eğitime destek kursları” hizmeti vermektedir.

Pandemi koşulları nedeniyle eğitim ile ilgili kararların kesinleşmesi sonrası eğitim tarihleri, online/yüzyüze eğitim durumu vb. koşullar kesinleştiğinde ders/kurs sınıf, program, tarih ve saat bilgileri tarafınıza bildirilecektir.

Online kayıt formlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz;

Sayfayı Paylaş
Kapat