Ocak 2017- 8 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ

KARARI

TOPLANTI DÖNEMİ                                     : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                          : 04.01.2017 (OCAK 2017)

BİRLEŞİM                                                       : 3

OTURUM                                                        : 1

KARAR NO                                                     : 2017/8

GÖRÜŞÜLEN GÜNDEM MADDESİ    3.: Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün, 30.12.2016 gün ve 33113079-756.01- E-43623 sayılı, Göztepe Özgürlük Parkı içerisine Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü arasında hazırlanan protokol doğrultusunda Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurulması ile ilgili teklifi.

KARAR                                                        : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün, 30.12.2016 gün ve 33113079-756.01- E-43623 sayılı,

BAŞKANLIK MAKAMINA

“İlgi 28/12/2016 tarihli, 43050 sayılı ve Tahsis konulu Park Bahçeler Müdürlüğü yazısı.

İlgi yazıda; Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Park Bahçeler Müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan Göztepe Özgürlük Parkı içerisine Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu (OMGİ) kurulması için alan talep edildiği ifade edilmektedir. Park ve Bahçeler Müdürlüğünce protokol ve kurulum yeri ile ilgili incelemeler yapılmış ve tesisin belirtilen şartlar dahilinde yapılması uygun görülmüş olup tahsis işlemlerinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünce yürütülmesi talep edilmiştir.

Buna göre; Göztepe Özgürlük Parkı içerisine Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğü arasında hazırlanan protokol doğrultusunda, Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurulması ve 10 yıl süreyle bedelsiz olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğüne tahsis edilmesi hususunda,5393 sayılı Belediye Kanunun 75.Maddesinin (d) fıkrası uyarınca karar alınması ve gerekli işlemleri gerçekleştirmek üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi için yazımız ve eklerinin Belediye Meclisine havalesini onayınıza arz ederim.”

Şeklindeki teklifinin teklif karar suretiyle kabulüne karar verildi.

OYLAMA NETİCESİ                    :  Oyçokluğu ile (işaretle oylama)

Toplantı Başkanı
                                                                                                                  Meclis 1. Başkan Vekili