Eski Sicil Bilgilerinin TCKN/VKN Bilgilerine Bağlanması

Yasa gereği Belediyemizdeki işlemler;

Gerçek kişiler için Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası (T.C. Kimlik No.),
Tüzel kişiler için Vergi Kimlik Numarası (Vergi No.) ile yapılmaktadır.

Sicil numarası ile giriş yapılamayacağı için lütfen Borç Sorgulama / Ödeme sayfasına girişte ilgili T.C.Kimlik Numarasını veya Vergi Kimlik Numarasını yazınız.

Borç Sorgulama / Ödeme sayfasına e-Devlet şifreniz ile girmeniz durumunda eski ödemelerinize ait makbuzlarınız dahil, bir çok kişisel bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bu kapsamda, Emlak Beyan döneminin son günü olmadan, e-Belediye sisteminden Borç Sorgulama yapabildiğinizi doğrulamanızı rica ederiz.

Sorgulama işlemi sonucunda sahip olduğunuz gayrimenkul(ler)e ait borç tutarını görememeniz durumunda, lütfen eski sicil bilginizin T.C.Kimlik Numaranız veya Vergi Kimlik Numaranız ile ilişkilendirilmesi için aşağıdaki kısa yollardan uygun olanı aracılığıyla başvuru yapınız.

Başvurunuz sonucunda verileriniz kontrol edilerek, eski sicil bilginiz belirttiğiniz T.C.Kimlik Numarası veya Vergi Kimlik Numarası ile ilişkilendirilecek ve başvuru sırasında belirttiğiniz cep telefonu ve e-posta adresine sonuç bilgisi iletilecektir.

ÖNEMLİ UYARI

* İşlemlerinizi güvenli ve sorunsuz olarak tamamlayabilmeniz için lütfen Internet Explorer tarayıcısı kullanmayınız.

* E-Belediye sistemibi güncel bir tarayıcı (Chrome 70 ve üzeri, Firefox 64 ve üzeri, vb.) üzerinde kullanmanız tavsiye edilir.

* e-Belediye işlemlerinde ekran çözünürlüğünün en az 1024 x 768 olması gerekmektedir. Bu çözünürlük altında veya ekran görünümü %100’ün üzerinde büyütülmüş (yakınlaştırılmış) tarayıcı ekranlarında bazı işlevlere ait tuşlar görünmeyebilir.

Sayfayı Paylaş
Kapat