Caferağa Spor ve Kültür Merkezi Mimari Proje Yarışması

Kadıköy merkez çarşıdan, Bahariye’ye kadar uzanan alan bugün, yoğun olarak alışveriş ve eğlence işlevlerinin yer aldığı bir bölge konumundadır. Tasarlanacak olan “Kadıköy Belediyesi Caferağa Spor ve Kültür Merkezi, farklı yaş gruplarının kullanabileceği, Kadıköylüleri kültür ve spor faaliyetleri etrafında toplayan bir merkez olarak planlanmaktadır.

Yarışmanın konusu; İmar Planında tanımlanan yapı adasında sosyal işlevleri güçlü bir spor ve kültür merkezinin tasarlanması olarak belirlenmiştir.

Kadıköy Belediyesi bu proje ile kamusal açık ve kapalı kullanım alanlarının katılımcı, yenilikçi ve çevreci bir örneğini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Kadıköy Belediyesi Caferağa Spor ve Kültür Merkezi Mimari Proje Yarışması İçin Gerekli Belgeleri İndirmek İçin Tıklayınız.

Kadıköy Belediyesi Caferağa Spor ve Kültür Merkezi Mimari Proje Yarışması Soru Cevap Dosyası ve Diğer Evrakları İndirmek İçin Tıklayınız.

Sayfayı Paylaş
Kapat