Fotoğraf ve Video Dükkanı Çekim İşi

NO: 91/1

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İ L A N

Kadıköy Evlendirme Dairesi yanındaki 100m2 alanlı Fotoğraf ve Video dükkanı-çekim işi    2886 sayılı yasanın 36. maddesine göre kapalı teklif usulüyle  5 yıllığına 29.12.2022 Perşembe günü saat 14.00’ da ihale yoluyla kiraya verilecektir.

İhaleye katılacakların son başvuru tarihi ihale günü olan  29.12.2022  tarihinden bir gün öncesi 28.12.2022 günü mesai sonuna kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden temin edecekleri ihale dosyasını ihale saatine kadar Belediye Encümeni’ne vermek zorundadır.

İŞİN TÜRÜ         YILLIK  MUH.BED        GEÇİCİ TEMİNAT              ŞARTNAME BEDELİ

Fotoğraf video .  1.368.000,00.- TL/Yıl +KDV.    205.200,00.- TL.               5.000.00.- TL.

Dük.Ve çekim işi

İHALE GÜN VE SAATİ

29.12.2022  Saat 14.00’da

İhaleye katılmak için isteklilerden istenecek belgeler:

Gerçek kişiler;

a)Şahıslardan kanuni ikametgah (onaylı),

b) Nüfus sureti (onaylı),

c) Türkiye’de Tebligat Adres Beyanı,

d) Ticaret, Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge, ve/veya ilgili meslek odası kaydı (İlk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış),

e) Noter tasdikli imza beyannamesi,

f) 5 yıllık Muhammen bedelin % 3 tutarında geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu ve ihale iştirak bedeli makbuzu veya banka teminat mektubu,

g) Dosya bedeli tahsilat makbuzu,

h) Yabancı tebaanın on seneden beri Türkiye’de mukim ve ticaret sicillerinde kayıtlı bulunması,

ı) İhaleye vekaleten iştirak edenlerden, vekaletname ile noter tasdikli imza beyannamesi ve yukarıdaki (f) ve (g) maddelerinde belirtilen belgeleri vermesi,

i) İhale katılımcılarının Fotoğraf-Video çekim işini nikah salonu benzeri kamu kurumlarından olmak üzere kesintisiz en az 5 (beş) yıl yaptığına dair alınacak yazı (Bu belge tek kurumdan ve son beş yıl içinde alınmış olacaktır. Farklı kurumlardan getirilmiş belgeler kabul edilmeyecektir.), daha önceden bu işi yapmış olsa bile bu belgeleri ibraz etmeyenlerin ihaleye katılması mümkün değildir. Katılımcılardan bu mesleği icra etmeyenler bir başkasının yetki belgelerini Ticari ortaklık adı altında kullanarak ihaleye iştirak edemezler. Ayrıca katılımcıların son 6 ay içinde faaliyette olduğuna dair onaylı belge.

j) Fotoğrafçılık mesleği ile ilgili olarak işlettiği bürosu, stüdyosu ve konu ile ilgili laboratuvarı bulunduğuna dair çalışma belgeleri veya taahhütnamesi,

k) İhaleye katılacakların Belediyeye ihale tarihinde vadesi gelmiş borcu olmadığına dair belge,

l) İhaleye katılacak gerçek ve tüzel kişilerin ihale ilk ilan tarihinden en az 6 ay öncesinden başlayarak ihale gününe kadar fotoğrafçılık mesleği ile ilgili her ay asgari 10 (On) kişi sigortalı çalıştırıyor olması ve bunların geriye dönük 6 aylık sigorta primlerinin (aylık 30 gün) ödendiğini gösterir onaylı belge idareye sunulacaktır. Yine bunlardan en az üçünün (şirket ortakları dahil) ustalık veya usta öğreticilik belgesinin bulunması (en az 1 (bir) kişinin usta öğreticilik belgesinin olması zorunludur.) zorunludur.

m) İşyerinin vergi levha nüshası,

n) Malzeme beyanı ve noterden taahhütname,

o) SGK ve Vergi Dairesinden borcu yoktur yazıları,

p) Fotoğrafçılık konusu ile ilgili alınmış TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi (TSE 11329), İhale ilk ilan tarihi itibari ile geçerli olup ihale gününde süresi bitmemiş olacaktır.

r) İhale Genel ve Özel şartnamelerinde istenen diğer tüm belgeler,

Tüzel kişiler

a) Türkiye’de tebligat adresi,

b) Noter tasdikli imza sirküleri,

c) Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Türkiye’de şubesi olmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin, bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğu veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.).

d) Ticaret Sicil Gazetesi (kuruluş gazetesi ve son gazete).

e) 5 yıllık Muhammen bedelin %3 tutarında geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu ve ihale iştirak bedeli makbuzu veya banka teminat mektubu,

f) Dosya bedeli tahsilat makbuzu,

ı) İhaleye vekaleten iştirak edenlerden, vekaletname ile noter tasdikli imza beyannamesi ve yukarıdaki (e) ve (f) maddelerinde belirtilen belgeleri vermesi,

j) Fotoğrafçılık mesleği ile ilgili olarak işlettiği bürosu, stüdyosu ve konu ile ilgili laboratuvarı bulunduğuna dair çalışma belgeleri,

m) İşyerinin vergi levha nüshası,n) Malzeme beyanı ve noterden taahhütname,

o) SGK ve Vergi Dairesinden borcu yoktur yazıları,

r) İhale Genel ve Özel şartnamelerinde istenen diğer tüm belgeler,

Encümen ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Sayfayı Paylaş
Kapat