Temmuz 2021 Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Kadıköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 3. Toplantı Yılında yapacağı Temmuz Ayı Toplantısı 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacaktır.

Temmuz Ayı Toplantısının ilk birleşimi 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü, saat 11.00’da Kadıköy Belediyesi Meclis Binası, Meclis Salonunda yapılacağından Sayın Meclis Üyelerinin toplantıya teşriflerini rica ederim.

GÜNDEM:

1. Kurumsal İletişim Müdürlüğünün, revize edilen görev ve çalışma yönetmeliği ile ilgili teklifi.
2. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, Kadro değişiklikleri ile ilgili teklifi.
3. Plan ve Proje Müdürlüğünün, plan notu ilavesi ile ilgili teklifi.
4. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Kadıköy Belediye Başkanlığı ile İstanbul Barosu “Kadın
Danışma Merkezi’nde Hukuki Destek Sağlanması” İşbirliği Protokolü ile ilgili teklifi.
5. Hukuk Komisyonunun, Yönetmelik Revizesi ile ilgili 18.06.2021 gün ve 2021/6 sayılı raporu.