Kasım 2021 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı : E-32823597-105.02-10941                                                                                        25.10.2021
Konu : Meclis Gündemleri

T.C. KADIKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Kadıköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 3. Toplantı Yılında yapacağı Kasım Ayı Toplantısı 01 Kasım 2021 Pazartesi günü başlayacaktır.

Kasım Ayı Toplantısının ilk birleşimi 01 Kasım 2021 Pazartesi günü, saat 10.00’da Kadıköy Belediyesi Meclis Binası, Meclis Salonunda yapılacağından Sayın Meclis Üyelerinin toplantıya teşriflerini rica ederim.

Şerdil Dara ODABAŞI
Belediye Başkanı

GÜNDEM:

1. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, kadro değişiklikleri ile ilgili teklifi.
2. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün, Süper Amatör Lige yükselen Yeldeğirmeni Spor Kulübüne
ödül verilmesi ile ilgili teklifi.
3. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Kadıköy Belediye Başkanlığı ile Saadet Öğretmen Çocuk
İstismarı ile Mücadele Derneği arasında düzenlenmiş işbirliği protokolü ile ilgili teklifi.
4. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, kadro karşılığı gösterilerek çalıştırılması düşünülen tam
zamanlı sözleşmeli personele uygulanacak ücret ve ek ödeme ile ilgili teklifi.

Sayfayı Paylaş
Kapat