7. Kad?köy Çocuk Tiyatro Festivali Ba?lad?

Kad?köy Belediyesi’nin düzenledi?i 7.Kad?köy Çocuk Tiyatrolar? Festivali bu yaz da çocuklara ücretsiz tiyatro izleme imkân? sunuyor. 1 hafta sürecek olan ve Selamiçe?me Özgürlük Park?n?n Anfi Tiyatrosunda hem çocuklar?n hem de ailelerin s?cak yaz ak?amlar?nda e?lenceli vakit geçirmelerini sa?layacak olan festival dün T?YATRO M?E’nin “KÜÇÜK BALIK BAMBAM” oyunuyla ba?lad?.
Selamiçe?me Özgürlük Park?nda gerçekle?tirilen ve yo?un bir ilgi gören festival öncesinde minikler aileleriyle anfi tiyatro önünde uzun kuyruklar olu?turdular. Oyunlar?n ücretsiz sergilendi?i festivalin ilk günü Neslihan Dörtcan’?n yazd??? ve Salim Dörtcan’n?n yönetti?i deniz kirli?inin denizde ya?ayan canl?lar?n gözüyle anlat?ld??? “KÜÇÜK BALIK BAMBAM” adl? oyunu minikler be?eniyle izlediler. Tiyatronun ba?lanmas?ndan önce yap?lan animasyonlar da miniklerin bir hayli ilgisini çekti. Önümüzdeki hafta sonuna kadar devam edecek festivalde her ak?am Saat 21:00 da farkl? ya? gruplar?na hitap edecek de?i?ik bir oyun sergilenecek.

12 Temmuz 2008 Cumartesi SARIYER SANAT T?YATROSU
PRENSES ?LE DEN?ZKIZI

13 Temmuz 2008 Pazar MAV? SAHNE
??R?N AT T?T?

14 Temmuz 2008 Pazartesi T?YATRO ALKI?
SU DAMLASI

15 Temmuz 2008 Sal? T?YATRO AKKA?
TILSIMLI GEL?NC?K

16 Temmuz 2008 Çar?amba MAV? UÇURTMA