Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi

Müdürlüğümüz bünyesinde yer alan Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezimizde sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ve zoonoz hastalıklarla (Hayvanlardan hayvanlara ve insanlara geçen hastalıklar) mücadele kapsamında tüm hayvanlara muayene, teşhis, tedavi, aşılama, ameliyat, kayıt, mikroçiplendirme gibi hizmetler yapılmaktadır. Sahipli hayvanlar için sadece belediye kayıt işlemi yapılmaktadır. Merkezimizde;

2 adet kedi, 2 adet köpek olmak üzere 4 adet tam teşekküllü muayene odaları,

1 adet kedi, 1 adet köpek olmak üzere 2 adet yoğun bakım üniteli acil müdahale odası,

1 adet ultrasonografi odası,

2 adet tam teşekküllü ameliyathane,

40 kafesli kedi operasyon sonrası rehabilitasyon ve tedavi odası,

10 kafesli köpek operasyon sonrası rehabilitasyon ve tedavi merkezi,

Osteosentez (kırık) operasyon seti,

Diş ünitesi, hemogram ve biyokimya laboratuar hizmeti ile 4 Adet Veteriner Hekim, 1 Adet Veteriner Teknikeri, 3 Adet Veteriner Yardımcı Personeli, 2 Adet Kayıt Elemanı, 2 Adet Temizlik Personeli ve 1 Adet Teknik Personel olmak üzere toplam 13 personel ile hizmet vermektedir.

ÖNEMLİ DUYURU:

- Randevu sistemi her pazartesi 09:00 da aktif olacaktır.
- Randevular pazartesiden pazartesiye alınabilecektir. (pazartesiden sonraki 5 günü  kapsayacaktır. Hafta sonu hariç)
- Alınan randevular Merdivenköy Mahallesinde bulunan "Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezimiz" için geçerlidir.

Pandemi nedeniyle geçici bir süre randevu verilememektedir!