Kadıköy'de 23 Nisan Eğlencesi Sürüyor

 

Yaşasın 23 Nisan!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında belediye bahçesini çocuklara açan Kadıköy Belediyesi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için dolu dolu bir program hazırladı.

2 Nisan Pazar Günü ilk olarak belediye bahçesini çocuklara açan sokak oyunları şenliği 9 Nisan Pazar günü Sahrayıcedid Mahallesi 23 Nisan Parkı'nda gerçekleşti.

Unutulmaya yüz tutan sokak oyunlarının oynandığı Sokak Oyunları Şenliği 23 Nisan Pazar günü 13:00-16:00 saatleri arasında Rasimpaşa Mahallesi Duatepe Sokak’ta yapılacak.   

Çocuklardan Geçici Hayvan Bakım Evi Ziyareti

Kadıköy Belediyesi çocukları Geçici Hayvan Barınağı’ndaki hayvanlarla buluşturuyor. Kadıköy Belediyesi’nin “Çocuklarımızla Bakım Evimizdeki Hayvanlarımızı Buluşturuyoruz” temalı etkinliği 21 Nisan Cuma günü Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evinde 12.00’de gerçekleşecek.  Etkinlikte çocuklarla birlikte oyunlar oynanıp piknik yapılacak ve hayvan sevgisi temalı resimler yapılacak.

Çocuklar için Karikatür Atölyeleri

22-23 Nisan tarihlerinde Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi'nde atölye çalışmaları gerçekleşecek. 22 Nisan Cumartesi, Eda Oral ve Anıl Gürak ile 23 Nisan Pazar, Nuhsal/Ayşe Işın ve Erhan Candan yürütücülüğünde, 7-14 yaş grupları için Saat 12.00-15.00 Saatleri arasında karikatür atölyeleri olacak.  Atölyelerde karikatüre, karikatür çizimine dair kısa bilgilendirme ve çizim çalışması gerçekleştirilecek. Ayrıca 23 Nisan Pazar günü Saat 14.00-16.00 saatleri arasında kısa animasyon seçkisinden oluşacak animasyon film gösterimi ve söyleşi etkinliği olacak.

Özgürlük Parkı’nda Şenlik

22 – 23 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri Özgürlük Parkı’nda 11.00-18.00 saatleri arasında “23 Nisan Çocuk Şenliği” düzenlenecek.  Çocuklar dev şişme oyun parkurlarında diledikleri gibi oynayabilecek.  Saat 13.00 itibariyle İnteraktif sahne performansları; kukla gösterisi, Dj eşliğinde oyunlar, ilizyon gösterisi ve akrobat gösterisi izleyebilecekler. Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takımı (BAK) Eşini Bul Oyunu, Muzipo Kids Ziverbey "Eğlenceli Parkur Etkinliği",  Empati Sahnesi, Kybele Arkeoloji Atölyesi etkinlikleri ile çocuklar eğlenceli bir 2 gün geçirecek. 23 Nisan’da Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri Özgürlük Parkı’nda çocuklar için davullarıyla ritim tutacaklar. Ayrıca Çocuk Sanat Merkezi Öğrencileri, "Paletimde 23 Nisan Şiirleri" resim yarışması ödül töreni ve konser etkinliği, interaktif dans etkinliği, pop orkestrası ve ritim gurubu ile Özgürlük Parkı’nda olacaklar.

 

 

"Tüm çocuklar için Özgürlük ve Mutluluk" temalı seramik atölyesi

Kadıköy Belediyesi Çocuk Koruyucu Ruh Sağlığı Merkezi'nde 23 Nisan Pazar Günü Saat 12.00 ile 16.00 saatleri arasında "Tüm Çocuklar için Özgürlük ve Mutluluk" temalı  seramik atölyesi gerçekleşecek. Atölyede çocuklar seramik duvar panosu uygulaması yapacaklar.

Sanat Atölyelerinde Sergi

23 Nisan etkinlikleri kapsamında bir başka etkinlikte Suadiye Sanat Atölyelerinde gerçekleşecek. Kadıköy Belediyesi tarafından restorasyonu tarafından yapılarak geçtiğimiz yıl Kasım ayında açılan Suadiye Sanat Atölyeleri’nde 22 Nisan ve 23 Nisan’da sergi ve etkinlikler yapılacak.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Programı Şöyle;

Geçici Hayvan Bakım Evi Ziyareti

21 Nisan Saat: 12.00- Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi- Ataşehir

Karikatür Atölyeleri ve Animasyon Film Gösterimi

Karikatür Atölyeleri: 22-23 Nisan 12.00-15.00 - Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi

Animasyon Film Gösterimi ve Söyleşi: 23 Nisan Pazar Sat: 14.00-16.00- Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi

Özgürlük Parkı Çocuk Şenliği

22-23 Nisan Cumartesi ve Pazar Günleri Saat: 11.00-18.00 Selamiçeşme Özgürlük Parkı

"Tüm çocuklar için Özgürlük ve Mutluluk" temalı seramik atölyesi

23 Nisan Pazar Saat: 12.00- 16.00 Çocuk Koruyucu Ruh Sağlığı Merkezi- (Çetin Emeç ve Demokrasi Parkı içinde Çocuk Koruyucu Ruh Sağlığı Merkezi)

Suadiye Sanat Atölyeleri Çocuk ve Bahar Şenliği

Suadiye Sanat Atölyeleri 22 Nisan 14:00 Açılış 23 Nisan Sergi

Fotoğraf Galerisi

Sayfayı Paylaş
Kapat

Şerdil Dara ODABAŞI

Kadıköy Belediye Başkanı