Şarkılar Sokak Hayvanları İçin

Kadıköy Belediyesi sokak hayvanları için 'Satın alma Sahiplen' temalı bir etkinlik düzenleniyor. Şarkıcı Nicole Rona’nın konser vereceği etkinlikte bir de kermes düzenlenecek.

Sokak hayvanlarının sayısının her geçen gün arttığı ve bu hayvanların kimi belediyeler tarafından toplama kamplarına yada ormanlara götürülüp öldürüldüğü haberlerinin sıklıkla karşılaşıldığı günlerle Kadıköy Belediyesi’nin örnek uygulamaları devam ediyor.

Kedi evi, Kaputa vur, Frene bas gibi kampanyalarla hem sokak hayvanlarının kendi ortamlarında yaşamını kolaylaştırmak için farkındalık kampanyaları yapan Kadıköy Belediyesi  “Satın Alma Sahiplen” kampanyası ile sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi için çalışmalar yapıyor.

 Hayvanların birer hediyelik eşya gibi satılması yerine barınaklarda yada sokaklarda sahiplenilmeyi bekleyen hayvanların sahiplenilmesi için daha önce Özge Özpirinçi, Levent Üzümcü, Aslı Enver, Özgür Çevik, Ezgi Mola gibi pek çok sanatçının katıldığı kampanyalar düzenleyen belediye etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Bu etkinliklerden biri 26 Haziran Pazar günü Kalamış Parkı’nda yapılacak.

Kadıköy Belediyesi ve gönüllüler tarafından düzenlenen “Dostlarına Destek Ver”  adlı etkinlikte sokak hayvanlarına dikkat çekilecek.  Şarkıcı Nicole Rona’nın sokak hayvanları için bir konser vereceği etkinlikte bir de kermes düzenlenecek.

Tarih: 26 Haziran Pazar

Saat: 15.00-19.30

Yer: Kadıköy Kalamış Parkı

 

Fotoğraf Galerisi

Sayfayı Paylaş
Kapat

Mesut Kösedağı

Kadıköy Belediye Başkanı