Şampiyon Fikirtepe’ye Ziyaret

Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü’nü ziyaret eden Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, başarılarından dolayı kulüp yönetimi ve futbolcuları tebrik etti

 

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu haftasonunda Kadıköy incelemelerinin bir bölümünü Kadıköy’ün güzide kulüplerinden Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü’ne ayırdı. 2016-2017 İstanbul 1. Amatör Futbol Ligi’nde elde ettiği başarılı skorların ardından şampiyonluğu kazanan Fikirtepe Dumlupınar Kulübü’nü ziyaret eden Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

19 Şubat 2017 Pazar günü öğlen saatlerinde kulübün Fikirtepe’deki tesislerine gelen Başkan Nuhoğlu’nu Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü Başkanı Yalçın Yalçın, kulüp yöneticileri ve futbolcular karşıladı. Kadıköy Belediye Başkan Yardımcılarından Keriman Nalbant, Kadıköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Zafer Batar, Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Fethi Er, Fikirtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Gediz’in de bulunduğu ziyarette, Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Antrenör Adem Şenkardeş ve Kaptan Mehmet Ustalar’a kulübün başarısından dolayı plaket verdi. Başkan Nuhoğlu, “Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübü’nü şampiyonluğundan dolayı tebrik ederken, bu başarıyı Kadıköy’e kazandırdığı ve ilçemizin adını duyurduğu için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Fotoğraf Galerisi

Sayfayı Paylaş
Kapat

Mesut Kösedağı

Kadıköy Belediye Başkanı