Kadıköy'ün Kedileri Üşümeyecek

Kadıköy'de sokakta yaşayan kedileri artık üşümeyecek.Pazar günü Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda gönüllüler tarafından yapılacak 200 kedi evi sokak kedilerinin barınması için semtin çeşitli yerlerine konulacak.

Kedici Dergisi, Kadıköy Belediyesi’nin desteğiyle “Sokak Kedisi Şenliği” düzenliyor. Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan şenlik, 7 Şubat Pazar günü 13.00’te Yoğurtçu Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Kedici Dergisi’nin İstanbullu okuyucuları ve tüm hayvanseverlerin katılımıyla gerçekleşecek olan Sokak Kedisi Şenliği’nde iki yüzden fazla kedi evi yapılması planlanıyor. Gönüllülerin katılımıyla yapılacak olan kedi evleri uygun yerlere yerleştirilecek. Ayrıca şenliğe katılan çocuklar için hazırlanacak Kedi Resmi Çizim Atölyesi’nde montajı biten evlere sprey boyalarla kedi resimleri ve evlerin kediler için olduğunu belirten sloganlar yazılacak.

Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıllarda yaptığı kedi evlerini Kadıköy’de bulunan parklara koymuştu.

Fotoğraf Galerisi

Sayfayı Paylaş