Kadıköy'de Spor Zamanı

Kadıköy'de Spor Zamanı

 

Baharın gelmesiyle Kadıköy parklarında spor keyfi başladı. Kadıköylüler sabah sporunu geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile birlikte yaptı.

Geçtiğimiz hafta sonu Selamiçeşme Özgürlük Parkı'nda Kadıköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Turp Gibi Kadıköy” temalı spor etkinliğiyle sporun yaşamdaki önemine vurgu yapıldı. Kadıköy Belediyesi'nin 2 Nisan Cumartesi günü spor ve sağlıklı yaşam temasıyla gerçekleştirdiği etkinliğe  Kadıköylülerin ilgisi yoğundu.

 

Turp Gibi Kadıköy

Sabah sporuna katılanlar, saat 8.00'de spor eğitmenleri Volkan Budaksal ile önce ısınma hareketleri, ardından Habil Yenici ile hafif kick boks hareketleri yaptı. İlerleyen dakikalarda Sibel Akgün ile zumbaa dansı ile coşan katılımcılar, Nurcan Bengin'in pilates hareketleriyle sabah sporunu tamamladılar.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu da kentlilerle birlikte sabah sporu yaptı, katılanlara katılım belgesi ve havlu hediye etti.

YAZ BOYU SÜRECEK

Müzik eşliğinde fitnes, pilates ve zumba gibi farklı spor branşlarından hareketlerin yapıldığı bir saatlik sabah sporunun ardından Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu katılanlara teşekkür etti.Başkan Nuhoğlu; "Bir cumartesi sabahı hepinizin yüzündeki gülümsemeyi görmek çok güzel, Sizin istekleriniz olduğu müddetçe de yaz-kış sürekli sporu devam ettireceğiz " diyen Başkan Nuhoğlu, sabah sporlarının uzman hocalar nezaretinde yaz boyunca devam edeceğini belirterek ;" Spor, müzik ve sanatın; insanların gelişimi, sağlıklı ve mutlu kalmaları için çok önemli bir yere sahiptir. Bu konuda Kadıköy Belediyesi olarak bizde size destek vereceğiz.  Bol bol gülümsemeyi ihmal etmeyin" diye konuştu.

 

Kadıköylüler, Kadıköy Belediyesi'nin teşvik ettiği sabah sporu dolayısıyla memnuniyetlerini ifade ettiler. Sabah sporları yaz sonuna kadar  Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde, Selamiçeşme Özgürlük Parkı'nda, Kalamış Parkı'nda, Koşuyolu Parkı'nda, Rasimpaşa Mahalle Evi Kapalı Spor Salonu'nda, Yoğurtçu Parkı, Acıbadem Parkı ve Kriton Curi Parkı'nda devam edecek.

Video Link;

 

Fotoğraf Galerisi

Sayfayı Paylaş
Kapat

Mesut Kösedağı

Kadıköy Belediye Başkanı