Kadıköy'de Ramazan Temizliği

Kadıköy’deki Cami, Cemevi, Kilise’leri düzenli olarak özel temizlik ekipleriyle temizletip bakımını yapan Kadıköy Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Kadıköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün verdiği hizmet kapsamında temizlik görevlileri ibadethanelerde halılar ve zemini vakumlu süpürgeyle temizledikten sonra halı yıkama makinesi ile yıkıyor ve kurutuyor. Ayrıca şadırvan, ayakkabılık ve tuvaletlerin de temizlenerek dezenfekte edildiği ibadethanelerde ahşap, mozaik, seramik gibi yerler özel temizlik malzemesi kullanılarak temizleniyor.

Ramazan ayı boyunca sürecek program kapsamında ilçenin 21 mahallesinde bulunan Camiler, Merdivenköy'deki Şahkulu Cemevi ve Osmanağa'daki Surpleon Ermeni Katolik Kilisesi olmak üzere toplam 55 ibadethanenin temizliği yapılmış olacak.

Sayfayı Paylaş
Kapat