Kadıköy Belediyesi’nde Yaz Okuluna Kayıtlar Başladı

Kadıköy Belediyesi Kadıköylü çocukların yaz tatilini eğlenceli geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kadıköylü çocuklar Kadıköy Belediyesi tarafından 10 branşta açılacak yaz okulları sayesinde hem öğrenecek hem de eğlenecek.

Kadıköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz okulunda Badminton, Basketbol, Boks, Futbol, Judo, Tenis, Voleybol, yaratıcı drama, oyunlu jimnastik branşlarına 7-18 yaş çocuklar, yüzme için ise 6-12 yaş çocuklar kayıt yaptırabilecek.

Yüzme branşı dışında ücretsiz olan yaz okulu hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında. Çocukların tüm gün spor aktivitelerine katılıp eğlenebileceği  yaz okulu, 22 Haziran’da başlayacak  ve 4 Eylül’e kadar devam edecek.

Yaz okulu hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için:
                                                                                               KGM: 0216 349 77 68 Caferağa Spor Salonu:0216 347 32 50

Sayfayı Paylaş