Kadıköy Belediyesi'nde CİMER Eğitimi

Kadıköy Belediyesi’nde CİMER onay yetkilisi, koordinatör ve kullanıcılara İstanbul Valiliği Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) İstanbul Genel Koordinatörü Kürşad Öner tarafından CİMER eğitimi verildi.

Kadıköy Belediyesi Başkanlık Brifing Salonu’nda düzenlenen CİMER eğitim programında belediyede görev yapan kullanıcı personeller, cevap onaycı başkan yardımcıları ve müdürlerle CİMER sisteminin işleyişi, kullanımı ve sistemde yaşanan aksaklıkların giderilmesi konusunda bilgiler paylaşıldı. Yurttaşların talep, ihbar ve şikayetlerini doğrudan Cumhurbaşkanlığına iletebilmesi amacıyla kurulan CİMER sisteminin eğitim programında 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu, 4982 Sayılı Bilgi Edinme Kanunu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile vatandaş başvurularına ilişkin Cumhurbaşkanlığı’nın 11 Ekim 2018 tarih ve 2018/13 sayılı Genelgesi hakkında CİMER koordinatör ve kullanıcıları detaylı şekilde bilgilendirildi. Toplantı, görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Sayfayı Paylaş
Kapat