Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı’ndan Kılıçdaroğlu’na Yönelik Saldırıyı Kınama

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ankara'da düzenlenen saldırıyı kınayarak “Bu münferit olay birlikteliğimize asla zarar vermez. Nefrete hiçbir zaman teslim olmayacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara'daki bir şehit cenazesinde saldırıya uğramasına ilişkin, Twitter hesabından açıklama yayınlayan Şerdil Dara Odabaşı, “Şehit ailemize gerçekleştirilen taziye ziyareti sırasında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı en derin şekilde kınıyorum. Bu münferit olay birlikteliğimize asla zarar vermez. Nefrete hiçbir zaman teslim olmayacağız” ifadelerini kullandı. Saldırıyı, İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Maltepe'de "Yeni bir başlangıç buluşması" adıyla düzenlediği mitingte öğrenen Şerdil Dara Odabaşı, olayı haber alır almaz Ankara’ya hareket etti.

Sayfayı Paylaş
Kapat