Şubat 2019 Meclis Gündemi

Sayı : 32823597-301.03-E.132570

Konu : Meclis Gündemleri

T.C. KADIKÖY İLÇESİ  BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Kadıköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 6. Toplantı Yılında yapacağı Şubat  Ayı Toplantısı 04 Şubat  2019 Pazartesi günü başlayacaktır.

Şubat Ayı Toplantısının ilk birleşimi 04 Şubat  2019 Pazartesi günü, saat 16.30’da Kadıköy Belediyesi Meclis Binası, Meclis Salonunda yapılacağından Sayın Meclis Üyelerinin toplantıya teşriflerini rica ederim.

Keriman NALBANT                                                                                                                                                                                         Belediye Başkan V.

GÜNDEM :

1.İmar ve Şehircilik  Müdürlüğünün, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mahallesi, 126 pafta, 4501. ada, 61 parsel sayılı yer ile ilgili teklifi.

Sayfayı Paylaş
Kapat