Şubat 2018 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yazı İşleri Müdürlüğü Meclis Bürosu Şefliği

Sayı: 27339511-301-03/E. 6255                                                                                              29 /01/2018

Konu: Meclis Gündemleri

T.C. KADIKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Kadıköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 5. Toplantı Yılında yapacağı Şubat  Ayı Toplantısı 05 Şubat  2018  Pazartesi günü başlayacaktır.

Şubat Ayı Toplantısının ilk birleşimi 05 Şubat  2018  Pazartesi  günü, saat 16.30’da Kadıköy Belediyesi Meclis Binası, Meclis Salonunda yapılacağından Sayın Meclis Üyelerinin toplantıya teşriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOĞLU

GÜNDEM:

1. Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bir adet binek araç ihtiyacının karşılanması  ile ilgili teklifi.
  2. Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Alzheimer Merkezinden hizmet alan vatandaşlarımıza Belediyemiz Merkez Bina Yemekhanesinden 2018 yılı boyunca hafta içi günlük 15 kişilik öğle yemeği verilmesi ile ilgili teklifi
  3. Fen İşleri Müdürlüğünün, Kadıköy İlçesi Nüfus Müdürlüğü  binasındaki yapım işinin ihaleten yaptırılan  işler  kapsamında yapılması ile ilgili teklifi.
  4. Yazı İşleri Müdürlüğünün, Belediyemiz uhdesinde bulunan sosyal tesislerden İstanbul Medeniyet Üniversitesi personelinin imkanlar dahilinde yapılabilecek indirimlerle faydalandırılmaları ile ilgili teklifi.
  5. Yazı İşleri Müdürlüğünün, Kadıköy Evlendirme Dairesi nikah ücretleri ile ilgili teklifi.
  6. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, "Potlaç Kadın Emeği Pazar Yeri" uygulaması kapsamında, her satış günü için tekil stand ücretinin belirlenmesi ile ilgili teklifi.
  7. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Belediyemiz ve Marmara Üniversitesi arasında imzalanan “Göztepe Yerleşkesindeki Çamaşırhane Kullanımı işbirliği Protokolü ile  ilgili teklifi.
  8. Zabıta Müdürlüğünün, Organik Halk Pazarının Göztepe Özgürlük Parkı içerisinden Kültür Sokağa taşınması, kapasitesinin artırılması ve Sahrayıcedit Semt Pazarının Batman Sokak girişinde bulunan sağ taraftaki 10 tezgahın  ve sol taraftaki 9  tezgahın  Cami Sokağa taşınması  ile ilgili teklifi.
  9. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 2018 yılı  ücret tarifesi ile ilgili teklifi.

Sayfayı Paylaş
Kapat