Şubat 2017-17 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ

KARARI

TOPLANTI DÖNEMİ                                  : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                       : 06.02.2017 (ŞUBAT 2017)

BİRLEŞİM                                                     : 1

OTURUM                                                       : 1

KARAR NO                                                   : 2017/17

GÖRÜŞÜLEN GÜNDEM MADDESİ 6. : Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, 26.01.2017 gün ve 77964489-301.01-E.5278 sayılı, Tunceli ili Pülümür Belediye Başkanlığı ve Çemişgezek Belediye Başkanlığının dış cephe boya ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili teklifi.

KARAR                                                        : : Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, 26.01.2017 gün ve 77964489-301.01-E.5278 sayılı,

BAŞKANLIK MAKAMINA

“İlgi :  a) 23/01/2017 tarihli ve 37 sayılı yazı.

b) 23/01/2017 tarihli ve 43 sayılı yazı.

Tunceli ili Pülümür Belediye Başkanlığı ve Çemişgezek Belediye Başkanlığı'nın ilçelerinde görselliği ve temizliği etkin kılabilmek amacıyla merkez mahallesi ve güzergâhlarında bulunan binaların dış cephelerinin boyanmasına ilişkin ayrı ayrı Bir galonu 15 litrelik olan 6 canlı renk 1.000 galon akrilik dış cephe boyalarının Belediyelerine yardım amaçlı tarafımızdan temin edilerek teslim edilmesini talep etmektedir.

5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 75.maddesinde "Belediye, belediye meclisinin kararı üzerine yapacağı anlaşmaya uygun görev ve sorumluluk alanlarına giren konularda; ... b) Mahalli idareler ile merkezi idareye ait asil görev ve hizmetlerin yerine getirilmesi amacıyla gerekli ayni ihtiyaçları karşılayabilir, geçici olarak araç ve personel temin edilir..." denmektedir.

Makamınızca uygun görüldüğü takdirde, talep edilen dış cephe boya ihtiyaçlarının karşılanması için, yazımızın Belediye Meclisi’ne havale edilmesi hususunu arz ederim.”

Şeklindeki teklifinin teklif karar suretiyle kabulüne karar verildi.

OYLAMA NETİCESİ                    :  Oyçokluğu  ile (işaretle oylama)

Katip                                        Katip

Aydoğan DÜLGER               Damla TOPRAK