Ocak 2017-7 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ

KARARI

TOPLANTI DÖNEMİ                                        : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                           : 04.01.2017 (OCAK 2017)

BİRLEŞİM                                                      : 3

OTURUM                                                        : 1

KARAR NO                                                     : 2017/7

GÖRÜŞÜLEN  GÜNDEM MADDESİ 2 : Fen İşleri Müdürlüğünün, 30.12.2016 gün ve 91911546-755.02.01-E-43639 sayılı, Caferağa Mahallesi, Kuzu Kestane Sokaktaki Kaymakamlık binası olarak kullanılan tescilli eski eser yapı için Kadıköy Kaymakamlığının şifahi olarak bir kısım tadilat talebi ile ilgili teklifi.

KARAR                                                        : : Fen İşleri Müdürlüğünün, 30.12.2016 gün ve 91911546-755.02.01-E-43639 sayılı,

BAŞKANLIK MAKAMINA

“ Caferağa Mahallesi, Kuzu Kestane Sokaktaki Kaymakamlık binası olarak kullanılan tescilli eski eser yapı için Kadıköy Kaymakamlığının şifahi olarak bir kısım tadilat talebi olmuştur.

Müdürlüğümüzce yapılan inceleme neticesinde söz konusu tescilli eski eser yapı için talep edilen işlerin maliyeti 120.000,00-TL+KDV olarak belirlenmiştir.

Tarafınızca da uygun görüldüğü takdirde söz konusu işin 5393 sayılı Belediyeler   Kanunu'nun 75/a maddesi gereğince Müdürlüğümüzce ihale yolu ile yapılması için yazımızın Meclis Başkanlığına havalesi hususunda gereğini arz ederim.”

Şeklindeki teklifinin teklif karar suretiyle kabulüne karar verildi.

OYLAMA NETİCESİ                    :  Oybirliği  ile (işaretle oylama)

Toplantı Başkanı
                                                                                                                 Meclis 1. Başkan Vekili