Ocak 2017-6 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ

KARARI

TOPLANTI DÖNEMİ                                     : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                          : 04.01.2017 (OCAK 2017)

BİRLEŞİM                                                       : 3

OTURUM                                                        : 1

KARAR NO                                                     : 2017/6

GÖRÜŞÜLEN GÜNDEM MADDESİ 1.: Strateji Geliştirme Müdürlüğünün, 30.12.2016 gün ve 92450452-020- E-43606 sayılı, DSÖ Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı “Sağlıklı Şehirler Yıllık İş Toplantısı ve Konferansı”  ile ilgili teklifi.

KARAR                                                          : Strateji Geliştirme Müdürlüğünün, 30.12.2016 gün ve 92450452-020- E-43606 sayılı,

BAŞKANLIK MAKAMINA

“İlgi : a) Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün 20.06.2005 tarihli ve 2005/62 sayılı genelgesi.

b) Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün 25.10.2007 tarihli ve 25597-50000 sayılı yazısı.

Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı 1-3 Mart 2017 tarihlerinde Macaristan'ın Pécs şehrinde düzenlenecek olan "Sağlıklı Şehirler Yıllık İş Toplantısı ve Konferansı"nı ekte Türkçe tercümesi de ayrıca yer alan eposta ile duyurmakta ve üye belediyeleri söz konusu etkinliğe katılım için davet etmektedir. Bu kapsamda, Sağlıklı Şehirler Koordinatörü, Başkan veya Sağlıklı Şehirler ile ilgili politik temsilci ve ilaveten 3 kişi olmak üzere üye belediyelere toplam 5 kişilik bir kontenjan hakkı tanınmaktadır.

Söz konusu toplantı ve konferans etkinliğine, gönderdiğimiz 2 adet bildiri özetinin kabul edilmesi

halinde bildiri sunumunu gerçekleştirecek personelimizin, Sağlıklı Şehirler Koordinatörü Duygu TANRIKULU, Sağlıklı Şehirler Meclis Üyeleri Damla TOPRAK ve İlhami SADIKOĞLU, Sağlık İşleri Müdürü Zeynep SÜZME'nin katılmasını, yol ve harcırah giderlerinin ilgili harcama birimlerince ödenebilmesi için Strateji Geliştirme Müdürlüğüne, Yazı İşleri Müdürlüğüne ve Sağlık İşleri Müdürlüğüne, ilgi (a) genelge ve ilgi (b) yazıya istinaden 28 Şubat-4 Mart 2016 tarihleri arasında görevlendirme için Belediye Meclisi kararı alınmak üzere Belediye Meclis Başkanlığına, Valilikten izin işlemleri için Strateji Geliştirme Müdürlüğüne ve pasaport işlemleri için İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne yazımızın havalesini olurlarınıza arz ederim”

Şeklindeki teklifinin teklif karar suretiyle kabulüne karar verildi.

OYLAMA NETİCESİ                    :  Oybirliği  ile (işaretle oylama)

Toplantı Başkanı
                                                                                                                  Meclis 1. Başkan Vekili