Ocak 2017-10 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ

KARARI

TOPLANTI DÖNEMİ                                  : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                       : 05.01.2017 (OCAK 2017)

BİRLEŞİM                                                     : 4

OTURUM                                                       : 1

KARAR NO                                                   : 2017/10

GÖRÜŞÜLEN  GÜNDEM MADDESİ  1 : Belediye Meclis Üyeleri tarafından verilen, Kardeş Kent ilişkileri ile ilgili önerge.

KOMİSYON  İNCELEMESİ  :  Kadıköy Belediye Meclisinin Aralık 2016 toplantısının  08.12.2016 tarihli 4. Birleşiminin, 1. Oturumunda Komisyonumuza  havale edilen önergede,

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

“Belediyemizin bugüne kadar kurmuş olduğu uluslararası kardeş kent ilişkilerinin değerlendirilmesi; önümüzdeki dönemde planlanacak kardeş kent ilişkileri ve teknik gezilerle ilgili önceliklerimizin, stratejik planımızdaki gelişim hedeflerimiz doğrultusunda belirlenmesi için çalışma yapılması  önerimizi Meclisimizin onayına sunarız.

Saygılarımızla.” denilmektedir.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ      : Belediyemizin kardeş kent ilişkileri değerlendirilmek üzere mevcut durum konusunda ilgili Müdürlük ile görüşülmüştür. Önümüzdeki dönemde planlanması düşünülen kardeş kent ilişkilerinin geliştirilmesinin önemi üzerinde durularak yapılacak teknik gezilerle ilgili önceliklerin belirlenmeye devam edilmesinin kardeş kent ilişkilerine katkı yapacaktır. Bu çalışmaların stratejik plan  kapsamında değerlendirilmesinin ve çalışmaların sürdürülmesi görüşünün Belediye Meclisimize bilgi amaçlı sunulması kararı alınmıştır.

Yüce Meclisimize arz olunur, şeklinde hazırlanan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonunun 15.12.2016 gün ve 2016/2 sayılı raporu, Kadıköy Belediye Meclisinin Ocak 2017 toplantısının 05.01.2017  tarihli 4. Birleşiminin 1. Oturumunda görüşülerek komisyondan geldiği şekilde oybirliği ile (işaretle oylama) kabulüne karar verildi.

Toplantı Başkanı
                                                                                                                Meclis 1. Başkan Vekili