Masa Tenisi Turnuvası

T.C.

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü

Katılımcıların Yaş Kategorileri :

12 - 25 Yaş

26- 49 Yaş

50+  Yaş

Turnuvaya katılımcı sayısı baz alınarak 3' erli ve 4 'erli gruplar halinde yarışma yapılacaktır.

Gruplardan her gruptan grup birincilerinin çıkması ile grupların birincilerinin kendi aralarında  eleme sistemi ile  turnuva devam edecektir.

Grup maçlarının 3 set üzerinden, her set 11 sayı ile bitecek şekilde  kazanılmış 2 set üzerinden  yapılacaktır.

Katılımcıların KBS Masa Tenisi tarafından verilecek olan tek tip raketler ile oynanması koşul olacaktır. ( Her sporcunun ayni şartlarda olması için bu şekilde bir karar alınmıştır.)

Her yaş gruplarında,

Grup

1.'lerine           Mini Masa

2.’lerine           KBS Batman Pro Raket

3.'lerine           KBS 6'lı 3 Yıldızlı Maç topu hediye edilecektir.

Tüm katılımcıları bekliyoruz.

Yer      : Selamiçeşme Özgürlük Parkı Spor Tesisleri