Kasım 2016 - 148 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ

KARARI

TOPLANTI DÖNEMİ                                      : 3

TOPLANTI GÜNÜ                                          : 07.11. 2016 (KASIM 2016 )

BİRLEŞİM                                                     : 1

OTURUM                                                       : 1

KARAR NO                                                   : 2016/148

GÖRÜŞÜLEN  GÜNDEM MADDESİ    1. : Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, 28.10.2016 gün ve 2000262- E.29946 sayılı, Belediyemiz ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Kadıköy Şubesi arasında yapılması planlanan protokol ile başlatılacak olan eğitimlerin eğitmen ücretleri için bir hesap açılması ve mevzuat işleri ile ilgili teklifi.

KARAR                                         : Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, 28.10.2016 gün ve 2000262- E.29946 sayılı,

BAŞKANLIK MAKAMINA

“ Belediyemiz ve Türkiye İş Genel Müdürlüğü Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Kadıköy Şubesi arasında bir  protokol yapılması planlanmış olup, başlatılacak olan eğitimlerin eğitmen ücretleri İşkur tarafından karşılanacaktır. Eğitmen ücretleri için Kadıköy Belediyesi Vakıflar Bankasında bir hesap açılarak kullanım ve mevzuat işlerinin Müdürlüğümüze verilebilmesi konusunu karara bağlanmak üzere Belediye Meclisinde görüşülmesini olurlarınıza arz ederim.”

Şeklindeki teklifinin teklif karar suretiyle kabulüne karar verildi.

OYLAMA NETİCESİ                    :  Oybirliği  ile (işaretle oylama)

Katip                                                  Katip

Aydoğan DÜLGER                         Damla TOPRAK