Eylül 2018 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı: 32823597-301.03-E.48502                                                                                             17/08/2018

Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Kadıköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 5. Toplantı Yılında yapacağı Eylül Ayı Toplantısı 03 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.

Eylül Ayı Toplantısının ilk birleşimi 03 Eylül 2018 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadıköy Belediyesi Meclis Binası, Meclis Salonunda yapılacağından Sayın Meclis Üyelerinin toplantıya teşriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOĞLU

GÜNDEM:

1. Fen İşleri Müdürlüğünün, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası tadilatının ihaleten yaptırılan işler kapsamında yapılması ile ilgili teklifi.
  1. Strateji Geliştirme Müdürlüğünün, “Helsinki Tasarım Haftası” ile ilgili yazısı.

Sayfayı Paylaş
Kapat