Eylül 2017- 119 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ

KARARI

TOPLANTI DÖNEMİ                                    : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                          : 11.09.2017 (EYLÜL 2017)

BİRLEŞİM                                                      : 1

OTURUM                                                       : 1

KARAR NO                                                    : 2017/119

GÖRÜŞÜLEN GÜNDEM   MADDESİ     2 .   : Yazı İşleri Müdürlüğünün, 25.08.2017 gün ve 3282397-301.02-E.48498 sayılı, vefat nedeni ile boşalan Sağlık, Engelsiz Kadıköy, Eğitim ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonlarına kalan sureyi tamamlamak üzere üye seçimi ile ilgili teklifi.

KARAR                      : Yazı İşleri Müdürlüğünün,25.08.2017 gün ve 3282397-301.02-E.48498 sayılı yazısında;

BAŞKANLIK MAKAMINA

“5393 sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma

Yönetmeliğinin 21.maddesi hükümleri doğrultusunda, Belediyemiz Meclis Üyesi Feray Sevil TOS'un vefat etmesi ile boşalan Sağlık, Engelsiz Kadıköy, Eğitim ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği    Komisyonlarına kalan süreyi tamamlamak üzere üye seçilmesi için yazımızın Belediye Meclisi'ne havalesini olurlarınıza sunarım.” denilmektedir.

OYLAMA NETİCESİ : Sağlık Komisyonuna Hatice Ayla DOYUM (oyçokluğu), Engelsiz Kadıköy  Komisyonuna Hatice Ayla DOYUM (oyçokluğu), Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonuna  Hatice Ayla DOYUM (oyçokluğu) ve   Eğitim  Komisyonuna Tamer ÇEBİ  (oyçokluğu)  ile seçilmiştir.

Toplantı Başkanı
                                                                                                            Meclis 1. Başkan Vekili