Ekim 2018 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı: 32823597-301.03-E.54358                                                                                          25/09/2018

Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Kadıköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 5. Toplantı Yılında yapacağı Ekim Ayı Toplantısı 01 Ekim 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.

Ekim Ayı Toplantısının ilk birleşimi 01 Ekim 2018 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadıköy Belediyesi Meclis Binası, Meclis Salonunda yapılacağından Sayın Meclis Üyelerinin toplantıya teşriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOĞLU
                                                                                                                                          Belediye Başkanı

GÜNDEM:

1. Strateji Geliştirme Müdürlüğünün, Kadıköy Belediyesi 2019 Yılı Performans Programı Tasarısı ile ilgili teklifi
  2. Strateji Geliştirme Müdürlüğünün, Kadıköy Belediyesi 2019 Yılı Bütçe Tasarısı ile ilgili teklifi.
  3. Strateji Geliştirme Müdürlüğünün, Şehir Eşleştirme Programı Proje Ortaklığı ile ilgili teklifi.
  4. Strateji Geliştirme Müdürlüğünün, Jonava İlçe Belediyesinin, Belediyemiz çalışma alanlarına giren muhtelif konularda işbirliği ve ortaklık teklifi  ile ilgili teklifi.
  5. Strateji Geliştirme Müdürlüğünün, Eurocities Kültür Forumu toplantısı ile ilgili teklifi.
  6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, konut alanlarında ticari teşekküle izin verilmesi ile ilgili teklifi.
  7. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Asonsör Kontrol Merkezi protokolünün yenilenmesi ve muayene ücretlerinin belirlenmesi  ile ilgili teklifi.

Sayfayı Paylaş
Kapat