Aralık Meclis Gündemi

Sayı : 32823597-301.03-E.430836
Konu : Meclis Gündemleri

T.C. KADIKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Kadıköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 1. Toplantı Yılında yapacağı Aralık Ayı Toplantısı 02 Aralık 2019 Pazartesi günü başlayacaktır. Aralık Ayı Toplantısının ilk birleşimi 02 Aralık 2019 Pazartesi günü, saat 10.00’da Kadıköy Belediyesi Meclis Binası, Meclis Salonunda yapılacağından Sayın Meclis Üyelerinin toplantıya teşriflerini rica ederim.

Şerdil Dara ODABAŞI
                                                                                                                                Belediye Başkanı
                                                                                                                           *Elektronik İmzalanmıştır.

GÜNDEM:

1. Plan ve Proje Müdürlüğünün, SuadiyeMah. 86 pafta, 350 ada, 21,41 ve 82 parseller ile kadastral boşluğa
ilişkin plan değişikliği teklifi.
2. Plan ve Proje Müdürlüğünün, Göztepe Mah. 109 pafta, 501 ada, 21 parsele ilişkin plan değişikliği teklifi.
3. Plan ve Proje Müdürlüğünün, Suadiye Mahallesi, 123 pafta, 969 ada, 8 parsel ile ilgili teklifi.
4. Plan ve Proje Müdürlüğünün, Bostancı Deniz Otobüsü İskelesine ilişkin 1/5000-1/1000 ölçekli İmar
Planları ile ilgili teklifi.
5. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün,Kadıköy-Sahrayıcedit Mah. 1438 ada, 148 parselin yoldan ihdas edilen
12,58 m2’lik taşınmazın kat karşılığı inşaat yaptırmak suretiyle değerlendirilmesi ile ilgili teklifi.
6. Mali Hizmetler Müdürlüğünün, kiralık Kick-Scooter ile ilgili teklifi.
7. Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili teklifi
8. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Sosyal Ekonomik Destek Yönetmeliği ile ilgili teklifi.
9. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, Sözleşmeli Personel Disiplin Yönetmeliği ile ilgili teklifi.
10. Kurumsal İletişim Müdürlüğünün, Kadıköy Belediyesi ile Soğukpınar Belediyesi arasında kardeş kent
ilişkisi kurulması ile ilgili teklifi.
11. Zabıta Müdürlüğünün, Zabıta personelimizin 2020 yılı aylık maktu fazla çalışma ücreti ile ilgili teklifi.
12. Hukuk ve Kültür,Turizm, Sanat Komisyonlarının, Caferağa Mah. Sınırları içerisinde yer alan “Kılaptancı Sokağı”na “Prof. Dr. Acar Sevim”in isminin verilmesine ilişkin tavsiye kararı alınması ile ilgili ,
15.11.2019 gün ve 2019/1 sayılı müşterek raporu.

Sayfayı Paylaş
Kapat