Aralık 2017 Meclis Gündemi

Sayı :32823597-301.03/ E.69432

Konu :Meclis Gündemi

T.C.KADIKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Kadıköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 4. Toplantı Yılında yapacağı Aralık Ayı Toplantısı 04.12.2017  Pazartesi  –  08.12.2017 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Aralık Ayı Toplantısının ilk birleşimi 04 Aralık 2017 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadıköy Belediyesi Meclis Binası, Meclis Salonunda yapılacağından Sayın Meclis Üyelerinin

toplantıya teşriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOĞLU

GÜNDEM:

1. Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Alzheimer Merkezimizde bakımı yapılan ve Merkezden hizmet alan vatandaşlarımıza Belediyemiz Merkez Bina Yemekhanesinden 2017 yılı sonuna kadar 1.400 öğün öğle yemeği verilmesi ile ilgili teklifi.
  2. Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Belediyemiz hizmetlerinin daha etkin bir şekilde verilmesini sağlamak amacıyla 2018-2019 yılları için araç kiralanma hizmeti alımı  ile ilgili teklifi.
  3. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, Kadıköy Belediyesinde çalışmakta olan memur ve kadro karşılığı sözleşmeli personel için yetkisi bulunan  sendika ile akdedilen Toplu Sözleşme süresinin 31.12.2017 tarihinde biteceğinden yeniden toplu sözleşme yapılabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi.
  4. Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Belediyemiz ana Hizmet Binasındaki yemekhaneden faydalanmak isteyen ancak personel kartı yemekhane girişindeki turnikelere tanımlı olmayan personelin, ihalede oluşan günlük 12,10 TL (On İki Türk Lirası On Kuruş) + KDV bedeli ödeyerek Belediyemiz yemekhanesinden faydalanması ile ilgili teklifi.

Fen İşleri Müdürlüğünün, Artvin ili, Ardanuç İlçesinin alt yapı yatırımlarında kullanılmak üzere 1500 m koruge kanalizasyon borusu talebinin karşılanması ile ilgili teklifi.

Sayfayı Paylaş
Kapat