2020 - 2021 Sezonu Kültür Merkezleri Genel Başvuru

Kadıköy Belediyesi 2020-2021 Kültür ve Sanat Merkezleri başvuruları başlamıştır. Başvurular 22 Haziran -14 Ağustos tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuru formların incelenebilmesi için eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Önemli Bilgiler; Sergi başvuruları online başvuru formu doldurulduktan sonra, 15 karma sergi başvuruları için her bir katılımcının 2'şer adet çalışmasının (1 mb) fotoğraflarının, cd veya flash bellek olarak 14 Ağustos 2020 Cuma 16:00'a kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne elden teslim edilmesi gerekmektedir. Sergi başvuru çalışmaları teslim edilmeyen başvuru formları değerlendirmeye alınmayacaktır. Çocuk Tiyatroları Online başvuru formu doldurulurken profesyonel kamerayla çekilmiş oyunun tamamını içeren, full HD video kaydının linke yüklenmesi zorunludur. Videosu linke yüklenmeyen oyunlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvurular İçin Tıklayınız