2020 - 2021 Dönemi Üniversite ve Lise Staj Alımı

Üniversite 2020 Yaz Dönemi Stajyer Alımı

Ülkemizde yaşanan ve etkisi devam etmekte olan Korona Virüs salgını nedeniyle, personelin ve öğrencilerimizin sağlığını korumak amacıyla  2020 yaz dönemi için ÜNİVERSİTE STAJ ÖĞRENCİSİ alınmayacağına dair  üst yönetim tarafından karar verilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Lise 2020 - 2021 Stajyer Alımı

2020 - 2021 dönemi Lise stajı için Kadıköy Belediyesi çocuk yuvalarında staj yapmak üzere, yalnızca MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ ve EĞİTİM BÖLÜMÜ son sınıf öğrencileri alınacaktır. Alınacak öğrenci kontenjanı 62 kişi ile sınırlıdır.Bu kapsamda 15 - 26 Haziran 2020 tarih aralığında altta belirtilen şartları kapsayan lise son sınıf öğrencileri başvurularını yapabileceklerdir. Online olarak gerçekleştirilecek başvuru sonrası şartları uygun görülen öğrenciler mülakat için bilgilendirilecektir.

Bu imkândan faydalanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki kriterleri taşıması gerekmektedir.
1. Meslek Lisesi Çocuk gelişimi ve Eğitimi Bölümü Lise Son sınıf öğrencisi olması
2. Not ortalamasının en az 70 olması
3. Öğrenmeye açık, hevesli ve sorumluluk sahibi olması
4. Tutarlı, dürüst, kazanma tutkusu olan, enerjisi yüksek, zorlayıcı hedeflerin üzerinden gelebilecek güler yüzlü, sevecen, çocukla iletişimi kuvvetli kişiler olması gerekmektedir.

Sayfayı Paylaş
Kapat